The Organic Pharmacy - Sweet Vanilla Dry Oil

08:05

Sveiki,



Kiekvienais metais atėjus šaltąjam metų sezonui pajaučiu, jog oda reikalauja ypatingo dėmesio. Nors manoji nėra labai įnoringa ar problematiška, tačiau kartas nuo karto atsiranda spuogelių, išsausėjimų, kurie atrodo jaučiasi labai nemaloniai, kadangi dievinu jausmą, kai oda yra pamaitinta ir sudrėkinta. Paskutinį mėnesį turėjau galimybę išbandyti nemažai produktų, tačiau produktas apie kurį šiandien rašysiu paliko man kone didžiausią įspūdį, nors ir nemėgstu aliejų. Sweet Vanilla Dry Oil - sausas aliejus veidui, kūnui ir plaukams. Tikriausiai niekada nebūčiau pagalvojusi nusipirkti aliejų, nes visada galvojau, jog jie suteikia tik nemalonų riebumo pojūtį, tačiau labai suklydau! 




Pirmiausia, gerą įspūdį padarė produkto kvapas - saldus, visiškai neerzinantis, kas dažnai nebūdinga kitiems mano bandytiems aliejukams. Užsipurškus aliejaus ant plaukų dar visą dieną buvo galima užuosti gerą kvapą. Dar vienas mane sužavėjęs dalykas buvo, jog produktas visiškai neerzina odos, o kaip tik ją nuramina ir drėkina. Turbūt didžiausią pliusą galiu rašyti už tai, jog šį aliejų galima naudoti daugeliu skirtingų būdų, kas man, kaip keliaujančiai studentei yra labai patogu - nereikia į rankinę dėtis keleto skirtingų priemonių: veido ir plaukų aliejaus, rankų kremo, kūno losjono. Taip pat šio aliejaus įlašinus į pudrą, ji pasidengs kur kas gražiau! (Sausaodės išbandykit, tikrai padeda!)

Keletas naudojimų būdų:
 Kūno aliejus - Purkškite tiesiai ant kūno ir leiskite galingiems antioksidantams ir gundančiam aromatui jus apgaubti.
Masažo aliejus - Naudokite masažo metu ir leiskite, kad švelnus vanilės aromatas išvaduotu jus nuo per dieną patirtos įtampos.
Plaukų spindesiui - Šis ypač lengvas aliejus greitai įsigeria į plaukus ir suteikia jiems švytėjimo, akimirksniu juos atgaivina. Purkškite ant sausų plaukų ir palikite 10-30 minučių. 
Garbanų „suvaldymui“ - Akimirksniu suvaldo nepaklusnias garbanas. Po šukuosenos formavimo purkškite ant plaukų, jie taps švytintys ir švelnūs.
Daugiau drėgmės - Padidinkite drėgmės kiekį savo kasdieninėje odos priežiūroje. Naudokite kartu su kremu ir suteikite odai daugiau drėgmės. 
Vonios ir dušo aliejus - Apgaubkite visą kūną šiltu vanilės aromatu. Pajausite gaivą ir atsipalaidavimą. 
Skutimosi aliejus - Naudokite plaukų šalinimui kaip skutimosi aliejų, oda po šios procedūros bus sveika ir švelni. 
Odos kvėpinimui - Lengvai pakvepinkite savo odą šiltu vanilės aromato aliejumi.
Manikiūrui ir pedikiūrui - Akimirksniu drėkina rankų ir pėdų odą. Masažuokite su mažu kiekiu aliejaus savo rankas ir pėdas. 
Modeliavimo ir barzdos aliejus - Šis aliejus ypač greitai susigeria, suteikia švytėjimo ir sumažina sudirgimą. 


Taigi, kardinaliai pakeičiau nuomonę apie aliejus plaukams ir veidui. Nuoširdžiai rekomenduoju pabandyti šį produktą toms, kurios turi sausą odą, ar tiesiog nori tikrai kokybiško aliejuko. 

0 komentarai (-ų)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...