Makeup Revolution kosmetika

13:10

Sveiki,



Jau senokai norėjau padaryti įrašą apie Makeup Revolution kosmetiką, tačiau tai padaryti prisiruošiau tik šiandien. Kai tik Lietuvoje atsirado ši kosmetika be proto norėjau ją išbandyti, nes girdėjau begalę gerų atsiliepimų apie ją, nepaisant to, jog produktų kaina nėra didelė. Šią kosmetiką lengva rasti ir vadinamosiose "drugstore" - Eurokos, Drogas parduotuvėse, tačiau gaila, jog nauji produktai pas mus atkeliauja kur kas vėliau nei į kitas šalis. 




Makeup Revolution kosmetikos neturiu daug - šias paletes, maskuoklį ir fiksuojančią pudrą. Nors iš pudros daug nesitikėjau ir prigriebiau ją tik todėl, jog prekindamasi Eurokos el. parduotuvėje pamačiau, jog jai akcija negalėjau atsispirti norui išbandyti, ši pudra mane nustebino. Gerąja prasme. Puikiai užtvirtina makiažą, dienos eigoje jis nesubėga, kas kaip pakankamai riebios odos savininkei yra labai aktualu. O ir kad kimštų poras nepastebėjau. Tačiau pakuotė šios pudros labai nepatogi, neįsivaizduoju kam skirtas veidrodėlis apatinėje produkto pusėje (?), taip pat jau spėjau ir sudaužyti šią pudrą, kai dangtelis buvo užsikirtęs.
Kitas mano turimas dalykas - maskuoklis. Be galo sunkiai sklaidosi, tad jokiu būdu jo nenaudočiau kaip maskuoklio paakiams ar iššviesintojo, tačiau nedidelius spuogelius ar paraudimus maskuoja tikrai neblogai. Na, minusas - ir vėl pakuotė, nemėgstu tokio tipo maskuoklių, nes nemanau, jog jie labai higieniški. (Nebent visada produktą imi šepetėliu.) Kadangi spuogeliai pas mane retokai atsiranda, tad ir naudoju jį retokai, tačiau produktas ant veido atrodo "labai sunkus", tad manau su laiku gali kimšti poras.




Na, ir priėjome pagrindinius du produktus dėl kurių ir darau šį įrašą. Pirmoji paletė Iconic 2 - akių šešėlių paletė, kuri susideda iš 12 matinių ir blizgių šešėlių. Kai kurios merginos šią paletę lygina su Naked 2, kadangi abiejų palečių spalvos labai panašios, gaila neturėjau progos išbandyti Naked, tačiau iš šono pažiūrėjus abiejų palečių spalvas drįsčiau sakyti, jog Makeup Revolution gali būti atitikmuo Naked paletei, kuri yra kur kas brangesnė.

Pliusai:
  • Daug gražių pigmentuotų blizgių spalvų.
  • Galima naudoti ir kasdienai ir vakariniam makiažui.
  • Nedidelė kaina.
  • Tvirta pakuotė.
Minusai:
  • Kai kurios spalvos sklaidosi nelabai gražiai, atrodo tarsi purvinos.
  • Blizgios spalvos yra labai panašios uždėjus ant voko.
Taigi, nors pliusų atrodo daugiau nei minusų, tačiau asmeniškai šios paletės nerekomenduočiau vien dėl to, jog šešėliai ant vokų sklaidosi negražiai, jei nori gražaus perėjimo turi gerai padirbėti, ko pasekoje šešėliai tiesiog nusitrina. Ant rankos užtepus spalvas jos atrodo kur kas gražiau nei ant pačio voko, kad ir kokius šepetėlius benaudočiau.





Kita paletė - Ultra Contour. Šią paletę sau pasidovanojau po gero pravažiavimo su intruktorium. (Kiekvieną progą reikia švęsti. Ech, moterys.) Paletė susideda iš 8 spalvų - 6 kontūravimui ir 2 highlighteriai, nors sakyčiau, jog highlighteriai yra 3. Tiesą, niekaip nesuprantu kodėl pačiame šviesiausiame highlighterį yra tie geltoni blizgučiai, kurie ant veido atrodo kaip purvas.

Pliusai:
  • Gera pigmentacija. (Nors nuotraukoje nelabai matosi, tačiau realybėje pigmenatacija tikrai gera.)
  • Didelis veidrodis, tvirta pakuotė.
  • Lengvai sklaidosi.
Minusai:
  • Užrašai ant pakuotės labai greit nusitrina.
  • Išsilaikymas ant veido nėra ilgas.
  • Tamsios kontūravimo spalvos gali būti kiek per tamsios šviesiaodėms.
Šią paletę naudoju kiekvienai dienai, kai man nereikia, jog kontūravimas laikytųsi ilgai, tad ji mano lūkesčius patenkina. Nemanau, kad ją būtų galima lyginti su profesionaliomis kontūravimo paletėmis, tačiau merginoms, kurios nenori išleisti daugybės pinigų, kurioms nereikia, jog spalvos laikytųsi 24h rekomenduočiau šią paletę - vis gi, kaina nėra didelė, ir vienoje vietoje viskas ko reikia norint susikontūruoti veiduką.



Na, ir štai mano kiekvienos dienos makiažas su Makeup Revolution. Gerai, meluoju, ne visada dažausi su šešėliais, tačiau pakankamai dažnai, jog galėčiau tai vadinti savo makiažo rutinos dalimi! Mano nuomonė apie Makeup Revolution kosmetiką kol kas yra dvejopa, lyg ir patinka, lyg ir trūksta kažko, tačiau ateityje tikiuosi išbandyti dar keletą produktų ir padaryti galutinį verdiktą!

P.S būčiau dėkinga jei parekomenduotumėte jums patikusias Makeup Revolution priemones.

0 komentarai (-ų)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...