Makiažo kempinėlės. Jų tipai ir naudojimas

06:30

Sveiki,




Žiemą, žvelgdamas pro langą, vis jaudinuos, kad žmonės gali nenueit, kur reikia.Štai ponas, klampojantis per gilų sniegą, toks panašus į kolūkietį.Moteris, stumianti automobilį, - visai kaip tarybinė.Žiema labai kenkia Lietuvos įvaizdžiui. - J.Erlickas


Na ką gi žiema kenkia ne tik Lietuvos įvaizdžiui, bet ir kasdieniniam gyvenimui. Žiemos nemyliu taip, kaip ji nemyli ir manęs, tad neatsilaikiau žiemos ligoms. Baisu, kai galvoje daugybė planų, idėjų, o energijos nulis, tačiau prisiverčiau ir vėl prisėsti prie rašymo. 
Nesenai rašiau straipsnį apie kosmetikos šepetėlius, dar tada mąsčiau ar kempinėlėms skirti atskirą įrašą ar ne, bet kai informacijos apie jas tiek daug sunku būtų sutalpinti viską kartu, bet taip pat norisi atrinkti tik kokybišką ir naudingą medžiagą. Puikiai prisimenu kai ir į Lietuvą atėjo kempinėlių mada - grupės apie kosmetikas tiesiog "lūžo" nuo įrašų, kuri geresnė, kokybiškesnė, ar verta investuoti į jas. Nors ši banga ir aprimo, manau nemažai merginų vis dar ieško sau tinkančios ir patinkančios kempinėlės, o tai padaryti gana sunku, kai tų kempinėlių tiek daug - ką jau kalbėti apie skirtingas formas, spalvas, firmas. Šiandien aptarsiu keletą kempinėlių tipų ir jų naudojimų būdų, kurie yra rekomenduojami (jokiu būtų neprivalomi), nes kaip ir su šepetėliais - kas vienai tobulai tinka maskuokliui, galbūt kitai bus atradimas pudros aplikavime.





Galimos klaidos naudojant kempinėlę

1. Neišplauta kempinėlė. Plauti kempinėlę reikia po kiekvieno naudojimo. Turbūt viena didžiausių klaidų ir yra "patingėjimas" tinkamai išplauti priemonę, o tai daro labai didelę įtaką makiažui, kadangi kempinėlėje likęs senas makiažas trukdo išsklaidyti produktą ir suteikia "cakey" efektą.

2. Viena kempinėlė viskam. Kad ir kaip bebūtų patogu naudoti vieną kempinėlę viskam - nereikia nešiotis 5 "įrankių" kosmetikos krepšelyje, nereikalauja daug išlaidų, tačiau vienos kempinėlės geriau aplikuoja pudrą, kitos maskuoklį, todėl naudojant vieną kempinėlę viskam efektas nebus geras.

3. Visiškai neinvestuojama į produktą. Nors ir nesu nusiteikusi prieš pigias priemones, kartais jos tikrai veikia geriau nei brangios, tačiau kalbant apie kempinėles dažniausiai pigiosios sugeria per daug produkto į save ir su jomis sunkiau išsklaidyti pudrą, tad geriau investuoti į keletą gerų kempinėlių negu iš ebay nusipirkti 20, kurias labai greit teks išmest.

4. Neteisingas padengimas. Kempinėles reikia naudoti kiek kitaip nei šepetėlius - pudrą ar bet kokį kitą produktą reikia įtapšnoti, o ne sklaidyti kempinėle. Sklaidant produktas atrodys negražiai, gali likti linijų, o tapšnojant produktas pasidengs lygiai, nebus suerzinta oda, ką galima padaryti "braukant" kempinėle veidą.

Naudojimas




Kempinėlių tipai ir naudojimas


Tikiuosi straipsnis buvo naudingas ir linkiu rasti sau mylimas kempinėles, kurios palengvins jūsų makiažo rutiną. 


0 komentarai (-ų)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...